VAAK ZOEKEN WE
GERICHT EN OM ONS HEEN
DE ANTWOORDEN
MAAR VINDEN ER GEEN
WANT VERGETEN WE
DAT BINNENIN
ALLES AL WACHT
ZODRA WE ZELF
KLAAR ZIJN VOOR BEGIN

HEEL DICHTBIJ
ZO LICHT EN VRIJ
VOND IK JOU
MIJN LIEFSTE MIJ

PoArtryBook Jij & Ik is een unieke bundel, waarin poëzie en kunst elkaar vinden in een prachtig design. In december 2020 kwam de tweede druk van deze dichtbundel uit bij uitgeverij Palmslag.

Jij & Ik maakte ik samen met kunstenaar Roel Dikken | jamkaReD, vormgeefster Carolina Zayat en PR& projectmanager Patricia Roukens. Niels Stijger bouwde niet alleen deze website, maar ook de website voor PoArtryBook Jij & Ik. Marcel van Rijnbach redigeerde de bundel.

In het voorjaar van 2020, werd een gedicht uit het boek een lied. De eerste in een rij van Liedjes voor de Grote Hoop, uitgebracht door huisartiesten van het Wilminktheater in Enschede. Mooie liedjes in barre tijden. Liedjes over geloof, hoop en liefde. Waar het vaak in mijn gedichten ook over gaat.

PoArtryBook Jij & Ik kun je bestellen via de boekhandel, online op deze website of in de webshop van mijn uitgever. Wil je een persoonlijke boodschap in de bundel geschreven hebben? Neem dan even contact met me op. Ik heb meestal wel een aantal bundels thuis op voorraad.