bij jou ben ik
in alles mij
verbonden samen
maar toch ook vrij

Veel lezers geven mij terug, dat ze precies net dat voelen of zelf doormaken wat ik die dag deel op social media. Of dat ze zichzelf herkennen in één van de gedichten in de bundel. Ik hoor vaak dat de gedichten als liefdevol en troostrijk worden ervaren. Dat de woorden meerdere lagen aanraken, inspireren en aanzetten tot reflectie. Voor beweging zorgen. En bovenal verbinding.

Dat zorgt soms ook voor prachtige ontmoetingen en mooie gesprekken. Soms live op een fair of kunstmarkt waar ik sta en anders online. Het ontroert me vaak, wat een gedicht voor mensen mag en kan betekenen.

Alle gedichten in mijn bundels en online gaan over het leven. Over alles dat is. Over verbinding. Liefde. De zomer. Gevoel. Dansen. De zee. En meer. Gedichten om het leven en de liefde te vieren.

Maar ook om je een beetje troost te kunnen geven bij verlies, verdriet, pijn of rouw. Het leven te omlijsten met een liefdevolle blik. Te delen. Vanuit alle ontmoetingen in het leven.

Jij & Ik. Samen in verbinding.

Enkele reacties die ik terug kreeg op dichtbundels zijn:

Je hebt de zeldzame gave om in een paar woorden heel exact een heel ingewikkelde mix van emoties poëtisch te verpakken. Razend knap. En mooi.

Jouw gedichten zijn een omarming.

Jouw gedichten raken mij elke keer weer. Soms is het alsof jij schrijft wat ik voel of leef.

Het voelt alsof je schrijft vanuit een innerlijke bron, die weergeeft dat alles met elkaar verbonden is, in liefde, in het universum, in Jij & Ik.

Geschreven vanuit het hart.

De liefde en het leven prachtig vormgegeven.

Vol liefde en licht!