BIJ JOU BEN IK
IN ALLES MIJ
VERBONDEN SAMEN
MAAR TOCH OOK VRIJ

Veel lezers geven mij terug, dat ze precies net dat voelen of zelf doormaken wat ik die dag deel op social media. Of dat ze zichzelf herkennen in één van de gedichten in de bundel. Dat de woorden inspireren en aanzetten tot reflectie. Voor beweging zorgen. En bovenal verbinding.

Dat zorgt soms ook voor prachtige ontmoetingen en mooie gesprekken. Soms live op een fair of kunstmarkt waar ik sta en anders online. Het ontroert me vaak, wat een gedicht voor mensen mag en kan betekenen.

Daar zet ik me ook belangeloos voor in. In 2022 is één van mijn gedichten verwerkt in een kunstwerk dat een plek heeft gekregen in de ontmoetingstuin van het ZGT, gerealiseerd door Stichting Twente tegen Kanker.

Ook is een set van mijn dichtkaarten te verkrijgen t.b.v. Stichting ZindividU. Een stichting die mensen ondersteunt die de diagnose kanker hebben gekregen. De kaarten bestel je via Verrasjelief, donateur en partner van ZindividU, die geheel belangeloos de kaarten, kosteloos gedrukt door drukkerij van Marle, prachtig verpakt en verstuurd.

Alle gedichten in mijn bundels en online gaan over het leven. Over alles dat is. Over verbinding. Liefde. Afscheid. De zomer. Gevoel. Dansen. Muziek. En meer. Gedichten om het leven en de liefde te vieren.

Gedichten om zomaar een moment in woorden te kleuren. Je te feliciteren met een gedicht vol liefde op je trouwdag, bij geboorte of andere mooie momenten. Je een beetje troost te kunnen geven bij verlies, verdriet, pijn of rouw. Het leven te omlijsten met een liefdevolle blik. Te delen. Vanuit alle ontmoetingen in het leven.

Jij & Ik. Samen in verbinding.

Enkele reacties die ik terug kreeg op dichtbundels zijn:

De gedichten in het boekje zijn inspirerend en raakten bij mij een gevoelige snaar!

Je hebt de zeldzame gave om in een paar woorden heel exact een heel ingewikkelde mix van emoties poëtisch te verpakken. Razend knap. En mooi.

Je weet met weinig woorden heel veel te zeggen. Meerdere lagen aan te raken. Liefdevol en troostrijk.

Jouw gedichten zijn een omarming.

Ik word diep geraakt door de uniciteit en verfijndheid waarmee Caro haar gevoelens op papier zet.

Jouw gedichten raken mij elke keer weer. Soms is het alsof jij schrijft wat ik voel of leef. Het voelt alsof je schrijft vanuit een innerlijke bron, die weergeeft dat alles met elkaar verbonden is, in liefde, in het universum, in Jij & Ik.

Geschreven vanuit het hart.

De liefde en het leven prachtig vormgegeven.

Vol liefde en licht!