bij jou ben ik
in alles mij
verbonden samen
maar toch ook vrij

Veel lezers geven mij terug, dat ze precies net dát voelen of zelf doormaken wat ik die dag schrijf in een gedicht dat ik deel op Insta. Of dat ze zichzelf, een situatie of een gevoel herkennen in één van de gedichten.

Ik hoor vaak dat de gedichten als liefdevol en troostrijk worden ervaren. Dat de woorden meerdere lagen aanraken, inspireren en aanzetten tot reflectie. Voor beweging zorgen. En bovenal verbinding.

Dat zorgt vaak ook voor prachtige ontmoetingen en mooie gesprekken. Soms live op een fair of kunstmarkt waar ik sta en ook online. Het ontroert me vaak, wat een gedicht voor mensen mag en kan betekenen.

Al mijn gedichten gaan over het leven. Over alles dat is. Over verbinding. Liefde. De zomer. Gevoel. Dansen. De zee. En meer. Gedichten om het leven en de liefde te vieren. Maar ook om je een beetje troost te kunnen geven bij verlies, verdriet, pijn of rouw. Het leven te omlijsten met een liefdevolle blik. Te delen. Vanuit alle ontmoetingen in het leven.

Jij & Ik. Samen in verbinding.

Je hebt de zeldzame gave om in een paar woorden heel exact een heel ingewikkelde mix van emoties poëtisch te verpakken. Razend knap. En mooi.

Jouw gedichten zijn een omarming.

Jouw gedichten raken mij elke keer weer. Soms is het alsof jij schrijft wat ik voel of leef.

Het voelt alsof je schrijft vanuit een innerlijke bron, die weergeeft dat alles met elkaar verbonden is, in liefde, in het universum, in Jij & Ik.

Geschreven vanuit het hart.De liefde en het leven prachtig vormgegeven.

Deze dichtbundel raakt je hart. Een cadeau voor de ogen maar nog meer voor de ziel. Voor een ander maar zeker voor jezelf. Dikke aanrader.

Vol liefde en licht!