ik voel en weet
begin van wij
want ik ben jou
en jij bent mij

Veel van mijn gedichten vind je op social media en natuurlijk ook in mijn dichtbundels, die ook verkrijgbaar zijn in elke boekenwinkel in Nederland en België, natuurlijk via de website van mijn uitgever en in de webshop op deze website.

In de webwinkel vind je ook ontwerpen die ik al maakte voor verschillende type dichtkaarten. Soms alleen tekst, soms met foto, een serie bloemkaarten en een serie zwart/wit kaarten met illustraties van Roel Dikken | jamkaReD.

Sinds 2022 heb ik muismatten aan de collectie toegevoegd. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk. De bestaande ontwerpen zijn in ieder geval een mooie opmaat voor een uitvoering op maat. Wil je een gedicht laten printen op een behangcirkel, sticker, foambord, canvas, hout, textiel, een notitieblok of ander materiaal, dan kun je ook een digitaal ontwerp bij mij bestellen. Je geeft de maten door, je wensen en kiest een gedicht uit de collectie op deze website of mijn Instagram en ik maak een PDF op maat.

Heb je een speciale vraag of een verzoek op maat? Een gedicht voor een speciale gelegenheid bijvoorbeeld? Wil je iemand troosten bij verlies, feliciteren met de liefde of nieuw leven vieren bij geboorte? Is er iemand ziek, die een steuntje in de rug kan gebruiken?

Of wil je liever een ander gedicht op die ene kaart met foto? Een andere kleur of speciaal ontwerp? Laat me dit dan weten. En neem hier contact op. Ik denk, voel, ontwerp en schrijf graag met je mee.