ik voel en weet
begin van wij
want ik ben jou
en jij bent mij

Veel van mijn gedichten vind je op mijn Instagram @caroniekus en natuurlijk ook in mijn dichtbundels, die verkrijgbaar zijn in elke boekenwinkel in Nederland en België. Of via de website van mijn uitgever en in de winkel op deze website.

In de webwinkel vind je ook diverse dichtkaarten. Soms alleen tekst, soms met foto, een serie bloemkaarten en een serie zwart/wit kaarten met illustraties van Roel Dikken | jamkaReD.

Een uitvoering op maat is natuurlijk ook mogelijk.

Wil je een gedicht laten printen op bijvoorbeeld een behangcirkel, sticker, foambord, canvas, hout, textiel, een notitieblok of ander materiaal, dan kun je ook een digitaal ontwerp bij mij bestellen. Je geeft de maten door, je wensen m.b.t. de (foto)achtergrond, je
kiest een gedicht uit de collectie op deze website of mijn Instagram en ik ga daarmee voor jou aan de slag. Ik stuur je een digitale PDF en daarmee kun je zelf de afdruk bestellen die je wilt.

Heb je een speciale vraag of een verzoek? Een gedicht voor een speciale gelegenheid bijvoorbeeld? Wil je iemand troosten bij verlies, feliciteren met de liefde of nieuw leven vieren bij geboorte? Is er iemand ziek, die een steuntje in de rug kan gebruiken? Of wil je een prachtig persoonlijk gedicht schenken aan een bruidspaar of voor een jubileum? Wil je een gedicht uit deze webshop of van mijn Instagram pagina in een andere kleur of speciaal ontwerp?

Laat me dit dan weten. En neem hier contact op. Ik denk, voel, ontwerp en schrijf graag met je mee.

Op deze pagina vind je een aantal van de voorbeelden die ik op maat al schreef. Een gedicht voor een kindje dat ziek is, een gedicht bij een schilderij van Els Aveskamp en een gedicht voor het boek van ‘Sluimeren naar Sprankelen’. Het gedicht Stralend Jezelf schreef ik op verzoek van de vier auteurs. Deze en een ander gedicht van mijn hand zijn opgenomen in dit managementboek, een must-read voor iedereen die het potentieel in zichzelf en anderen wil ontketenen.